Zoeken naar spijkerbroek

 
spijkerbroek
 
Schooltv: Waarom heet een spijkerbroek zo? Een broek met een verhaal.
En wat is de vraag van vandaag? Waarom heet een spijkerbroek een spijkerbroek? Nou, heel simpel: Dat komt omdat de allereerste spijkerbroeken met spijkers aan elkaar zaten. Halverwege de 19e eeuw werd er in het noordwesten van Amerika goud ontdekt.
Schooltv: Het Klokhuis Spijkerbroek.
2200: min Bekeken. De spijkerbroek is één van de meest gedragen kledingstukken. Alleen in Nederland gaan er jaarlijks al 15 miljoen over de toonbank. Margreet duikt in de geschiedenis van de spijkerbroek. De spijkerbroek is één van de meest gedragen kledingstukken.
Spijkerbroek Wikipedia.
Aan de rechtervoorzijde zit een klein zakje, waar men vroeger een zakhorloge in bewaarde. Omdat het zakhorloge te veel te lijden had in een gewone steekzak, werd dit kleine zakje daar speciaal voor op de spijkerbroek aangebracht. Daarnaast zitten er ook riemlussen op een spijkerbroek.
De geschiedenis van de spijkerbroek IsGeschiedenis.
Al snel werd de spijkerbroek het meest geïmiteerde kledingstuk ter wereld. Van werkbroek naar alledaagse broek. Waar de spijkerbroek in het begin vooral gekocht werd door harde werkers, vond er in de jaren twintig en dertig een verschuiving van werkbroek naar alledaagse broek plaats.
Heren jeans en spijkerbroeken online kopen Jeans Centre.
Bij Jeans Centre hebben we veel verschillende fits, zo heb je Skinny fit, Tapered fit, Straight fit, Slim fit en Regular fit. Ga voor een comfortabele heren spijkerbroek en kies voor een straight fit of ga voor een skinny jeans voor een trendy look.
Waarom heet een spijkerbroek een spijkerbroek?
Login / Registreren Winkelwagen. Waarom heet een spijkerbroek een spijkerbroek? Lifestyle 30 mei 2012. Kijk maar eens op de zakken van je spijkerbroek. Daar zitten draadnagels die de naden verstevigen. Spijkers noemden ze die in de vorige eeuw, toen de spijkerbroek werd uitgevonden.
Spijkerbroek 7 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordspijkerbroek.: de spijkerbroek zelfst.naamw. Uitspraak: spikrbruk Verbuigingen: spijkerbroeken meerv. stevige broek van blauwe katoen Voorbeeld: Spijkerbroeken zien er bij iedere nieuwe mode weer een beetje anders uit.'Synoniem: jeans. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/spijkerbroek.: Een spijkerbroek, ook wel jeansbroek of jeans is een soort broek.

Contacteer ons