Zoeken naar spijkerbroek

 
spijkerbroek
 
Spijkerbroek 7 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordspijkerbroek.: de spijkerbroek zelfst.naamw. Uitspraak: spikrbruk Verbuigingen: spijkerbroeken meerv. stevige broek van blauwe katoen Voorbeeld: Spijkerbroeken zien er bij iedere nieuwe mode weer een beetje anders uit.'Synoniem: jeans. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/spijkerbroek.: Een spijkerbroek, ook wel jeansbroek of jeans is een soort broek.
De eerste Spijkerbroek Mens en Samenleving: Diversen.
Nieuwe donkere spijkerbroek geeft af, wat te doen? Komt het je bekend voor dat je mooie nieuwe spijkerbroek afgeeft aan je handen? Of aan de mooie witte bank van je schoon. Spijkerbroek jeans Een spijkerbroek is een van de populairste kledingstukken.
Spijkerbroek Wikipedia.
Aan de rechtervoorzijde zit een klein zakje, waar men vroeger een zakhorloge in bewaarde. Omdat het zakhorloge te veel te lijden had in een gewone steekzak, werd dit kleine zakje daar speciaal voor op de spijkerbroek aangebracht. Daarnaast zitten er ook riemlussen op een spijkerbroek.
Heren jeans en spijkerbroeken online kopen Jeans Centre.
Bij Jeans Centre hebben we veel verschillende fits, zo heb je Skinny fit, Tapered fit, Straight fit, Slim fit en Regular fit. Ga voor een comfortabele heren spijkerbroek en kies voor een straight fit of ga voor een skinny jeans voor een trendy look.
De geschiedenis van de spijkerbroek IsGeschiedenis.
Al snel werd de spijkerbroek het meest geïmiteerde kledingstuk ter wereld. Van werkbroek naar alledaagse broek. Waar de spijkerbroek in het begin vooral gekocht werd door harde werkers, vond er in de jaren twintig en dertig een verschuiving van werkbroek naar alledaagse broek plaats.
Schooltv: Het Klokhuis Spijkerbroek.
2200: min Bekeken. De spijkerbroek is één van de meest gedragen kledingstukken. Alleen in Nederland gaan er jaarlijks al 15 miljoen over de toonbank. Margreet duikt in de geschiedenis van de spijkerbroek. De spijkerbroek is één van de meest gedragen kledingstukken.
Spijkerbroek Wikikids.
Een spijkerbroek is een soort broek. Op 20 mei 1873 bedachten Jacob Davis en Levi Strauss de spijkerbroek. Spijkerbroeken werden gemaakt in de tijd van de goudkoorts. Hij werd toen gemaakt voor de goudzoekers. Voor de goudzoekers was de spijkerbroek een soort mascotte.

Contacteer ons